Παυλόπουλος αντί Σαμαρά στον Παναθηναϊκό

Θοδωρής Βασίλης
Παυλόπουλος αντί Σαμαρά στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Γιάννης Σαμαράς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Παυλόπουλο του Πανιωνίου να παίρνει την θέση του.

Μετά από 5,5 χρόνια παρουσίας ο Γιάννης Σαμαράς θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού με τον αντικαταστάτη του να έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Γιάννη Παυλόπουλου.

Όπως αναφέρει το «Goal», ο νυν τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Πανιωνίου θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει το νέο πρότζεκτ του «τριφυλλιού».

Ο Παυλόπουλος όλα αυτά τα χρόνια κάνει τρομερή δουλειά στους μικρούς του Πανιωνίου έχοντας βγάλει αρκετά γνωστά ονόματα με τελευταίο αυτό του Ευαγγέλου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εντυπωσιαστεί από την φετινή παρουσία του Πανιωνίου έχοντας ενημερωθεί για το έργο του Παυλόπουλου και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι την τελευταία διετία τα αποτελέσματα των μικρών του «τριφυλλιού» δεν είναι καλά αποφάσισε να προβεί σε αυτή την κίνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα