Πετράκης: «Ανταγωνιστικοί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Πετράκης: «Ανταγωνιστικοί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα»

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Κυριακή (14/2) στους Ζωσιμάδες τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Πετράκη να περιμένει την αντίδραση των «πρασίνων» μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Προέρχεται από τον αποκλεισμό το Κύπελλο και μια ήττα στο πρωτάθλημα από την Ξάνθη. Νομίζω αυτό θα τους δώσει έξτρα κίνητρο και ενέργεια για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας. Έχουμε αποδείξει και στα παιχνίδια που κερδίσαμε, αλλά και σε όσα χάσαμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Προερχόμαστε και εμείς από δύο άσχημα αποτελέσματα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να επανέλθουμε».

Για το γεγονός πως έχουν βρεθεί αντιμέτωποι αρκετές φορές με τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν: «Θεωρώ πως δεν υπάρχουν μυστικά. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Παρότι ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει προπονητή, πιστεύω πως είναι ικανό το διάστημα για να καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται. Πιστεύω θα είναι ένα δύσκολο και ανοιχτό παιχνίδι και γι' αυτούς και για εμάς.

Για αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΣ: «Η ομάδα μας στηρίζεται στα παιδιά που έχουμε ήδη από το ξεκίνημα της σεζόν. Πολιτική του συλλόγου είναι η απόκτηση νεαρών παικτών, οι οποίοι με τη βοήθεια των παιδιών που έχουμε στην ομάδα θα μπορέσουν να ενσωματωθούν και να γίνουν χρήσιμοι».

Για το ότι ο ΠΑΣ έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια στο πρώτο μισό της βαθμολογίας: «Νομίζω ότι η ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια εμφανίζεται με την κατάλληλη νοοτροπία και είμαστε ανταγωνιστικοί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερα αποτελέσματα. Το σημαντικό είναι η προσπάθεια. Δεν παίζουμε μόνοι μας, αγωνίζεται και ο αντίπαλος. Ελπίζω την εύνοια της τύχης που μπορεί να μην είχαμε σε κάποια παιχνίδια να την έχουμε από εδώ και πέρα, κρατώντας τη σωστή νοοτροπία».

Για το αν περιμένει πολύ κόσμο στο γήπεδο για την αναμέτρηση: «Δεν χρειάζεται να αναφέρομαι συνέχεια στον κόσμο, γιατί στο τέλος θα γίνω κουραστικός, αλλά πιστεύω πως η δύναμη του ΠΑΣ είναι ο κόσμος του. Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας, προκειμένου να μας βοηθήσει στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα