Ρεν - Ανζέρ 1-0

Gazzetta team
Ρεν - Ανζέρ 1-0

bet365

Δεύτερη νίκη για τον Κουρμπίς στον πάγκο της Ρεν, που όπως και η πρώτη ήρθε στις καθυστερήσεις (1-0 την Ανζέρ).

Η πρώτη νίκη του Κουρμπίς στον πάγκο της Ρεν είχε έρθει επί της Γκαζελέκ στις καθυστερήσεις. Η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε και η δεύτερη να έρθει στο ίδιο λεπτό και, μάλιστα, ξανά από αυτογκόλ! Οι ρενέ δεν έκαναν ούτε και αυτή τη φορά καλή εμφάνιση, όμως επιβλήθηκαν με 1-0 της Ανζέρ και ανέβηκαν στην 5η θέση.

Το παιχνίδι ήταν κακό και οι φάσεις ελάχιστες. Στο 13' οι φιλοξενούμενοι, που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όταν από το... ένα μέτρο ο Σουνού κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ! Οι παίκτες του Μουλάν είχαν τον έλεγχο και απειλήθηκαν ελάχιστα και έπρεπε να φτάσουμε στο 45', για να δούμε την επόμενη φάση. Ο Σίο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε σωστά για επιθετικό φάουλ του Μπενγκέ στον γκολκίπερ Πέτριτς.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως και πάλι η πρώτη σημαντική ευκαιρία χάθηκε για την Ανζέρ, όταν στο 53' η κεφαλιά του Εντόι πέρασε άουτ. Οι ρενέ ανέβασαν στροφές μετά το 60' και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 69', όταν μετά το μακρινό σουτ του Ντεμπελέ, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πέτριτς! Το σουτ του Ντιέρ πέρασε λίγο άουτ στο 77' για τους φιλοξενούμενους, με τον Πέτριτς να κάνει μεγάλες αποκρούσεις στο τέλος. Αρχικά, στο 86' νίκησε από κοντά τον Γκροσίτσκι, πριν βγάλει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ντανζέ στο 88'! Παρά τις ηρωικές του προσπάθειες, όμως, η Ρεν έφτασε στο γκολ στο 1' των καθυστερήσεων, όταν μετά το κόρνερ του Ντεπ, ο Μουτού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα