Ντάντσεφ: «Ο Μπερμπάτοφ δεν μετάνιωσε που πήγε στον ΠΑΟΚ»

Ντάντσεφ: «Ο Μπερμπάτοφ δεν μετάνιωσε που πήγε στον ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ντάντσεφ: «Ο Μπερμπάτοφ δεν μετάνιωσε που πήγε στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Εμίλ Ντάντσεφ, ο επί δύο δεκαετίες μάνατζερ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μίλησε για το παρόν και μέλλον του Βούλγαρου σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ.

«Ο Ντίμιταρ δεν έχει μετανιώσει που επέλεξε να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ», ξεκαθάρισε ο άνθρωπος που βρίσκεται πιο κοντά από τον καθένα στον 35χρονο επιθετικό.

Παράλληλα μίλησε στο βουλγαρικό τηλεοπτικό κανάλι bTV για το παρόν και το μέλλον του «Μίτκο» στον ΠΑΟΚ και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. «Το συμβόλαιο του Ντίμιταρ είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Λέγεται ότι πήραμε και εγώ και αυτός ένα μεγάλο ποσό για να υπογράψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν είναι αυτή η αλήθεια. Θεού θέλοντος, όταν θα έρθει η στιγμή της αποχώρησης θα πρέπει να οργανώσει ένα παιχνίδι, όπως έγινε και με τον Χρίστο», είπε αναφερόμενος στο φινάλε του μεγάλου Βούλγαρου, Χρίστο Στόϊτσκοφ.

Και στην ερώτηση αν θα τελειώσει την καριέρα του παίζοντας σε ομάδα της Βουλγαρίας ο Ντάντσεφ απάντησε αρνητικά. «Δεν νομίζω ότι θα τερματίσει την καριέρα του στην Βουλγαρία», τόνισε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα