Εκτός και ο Καϊκούτ για Βέροια

Εκτός και ο Καϊκούτ για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Εκτός και ο Καϊκούτ για Βέροια

bet365

Κατά μία αυξήθηκαν οι απουσίες της Βέροιας για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον Καϊκούτ να μένει και αυτός εκτός. Ναζλίδης αντί Κόλα στην κορυφή, επιστρέφει στην 11άδα ο Γιουσούφ.

Την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (13/2 15:00) ολοκλήρωσε η Βέροια. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες, καθώς πέραν των γνωστών τραυματιών Αμπντούν, Κόλα Μπατιόν, Βεργώνη, Μπαλάφα είναι εκτός και ο Σάσα Καϊκούτ. Ο Βόσνιος δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στην προπόνηση της Πέμπτης (11/2) και βγήκε off για το ματς του Σαββάτου.

Ωστόσο, δεν έχει κάτι το σοβαρό και από βδομάδα αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις για να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του «Ελέ». Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Λόπεζ, Νέτο, Μαλόν, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός, Σιόντης, Άρτσε, Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Γιουσούφ, Γεωργιάδης, Μεληκιώτης, Ναζλίδης.

Ναζλίδης στην κορυφή, βασικός ο Γιουσούφ

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένονται περαιτέρω αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Ο Ναζλίδης θα πάρει τη θέση του Κόλα στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γιουσούφ να παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά μέσα στο 2016 και πρώτη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λόπεζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Νέτο δεξιά στην άμυνα, ο Γιαννούλης αριστερά και οι Πούγγουρας, Ραούλ Μπράβο στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Σιόντης, Άρτσε και μπροστά τους οι Γιουσούφ, Μαγέφκσι, Γεωργιάδης από δεξιά προς τα αριστερά, αν και είναι πιθανό να αλλάζουν θέσεις. Μοναδικός προωθημένος ο Ναζλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα