Το σχέδιο Σίλβα για την... μάχη του ΟΑΚΑ (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Το σχέδιο Σίλβα για την... μάχη του ΟΑΚΑ (pic)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα δεν δείχνει να αλλάζει τις προθέσεις του ως προς τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας. Ποιο το πλάνο του για το ΟΑΚΑ. Σε ποια ματς στάθηκε.

Όπως σας έχουμε γράψει και προ ημερών ο Παϊτίμ Κασάμι είναι το Νο1 φαβορί για την παρουσία του στην μεσαία γραμμή ως box to box και μπροστά από τον αμυντικό χαφ, Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. Αυτό δεν φαίνεται να έχει αλλάξει στο σχέδιο του Σίλβα για την ΑΕΚ.

Οι υπόλοιποι 10 πάνω κάτω είναι δεδομένοι. Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου και κέντρο άμυνας με Σιόβα και Μποτία. Στον άξονα το δίδυμο των Μιλιβόγιεβιτς - Κασάμι, επιτελικός ο Φορτούνης και στα δύο άκρα το προβάδισμα το έχουν οι Ντουρμάζ και Σεμπά. Κορυφή επίθεσης με Ιντέγιε. Θέση για το αρχικό σχήμα διεκδικούν και Πάρντο και Τσόρι.

Ο Μάρκο Σίλβα από μέρους του στέκεται σε δύο παιχνίδια. Πρώτον είναι το Ολυμπιακός - ΑΕΚ και το 4-0 του α' γύρου, όπου οι παίκτες του ήταν... σαρωτικοί μεσοεπιθετικά. Οδηγός όμως ως προς τον ανασταλτικό τομέα είναι το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι. Το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με το 1-0, όπου οι Πειραιώτες αμυντικά ήταν εξαιρετικοί και επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να κάνει μόλις μία τελική.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής, ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή, ενόψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά: Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας. Δείτε στην Gallery την πιθανή διάταξη του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με ΑΕΚ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα