Κάτσε: «Ανατρίχιασα με το χειροκρότημα του κόσμου»!

Κάτσε: «Ανατρίχιασα με το χειροκρότημα του κόσμου»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Κάτσε: «Ανατρίχιασα με το χειροκρότημα του κόσμου»!

bet365

Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στην «επιστροφή» του, ύστερα από περίπου ένα μήνα, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Εργκούς Κάτσε.

Ο Αλβανός μέσος απ’ τα «αζήτητα», όπου ήταν το τελευταίο διάστημα, πέρασε στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο ως αλλαγή στη θέση του εμφανώς κουρασμένου και σχεδόν καταβεβλημένου, Αλέξανδρου Τζιόλη. Και στα 45 λεπτά βοήθησε την ομάδα του να ελέγξει το ρυθμό και στο τέλος να φτάσει στην πρόκριση.

Είχε να αγωνιστεί, μπροστά στο κοινό της Τούμπας, από το ματς με τη Βέροια στις 17 Ιανουαρίου, για να ακολουθήσει μια δύσκολη περίοδος, όπου πολλά ακούστηκαν γύρω από την σχέση του με τον Ιγκόρ Τούντορ και τις σκέψεις του Κροάτη προπονητή.

Η σκηνή της «επιστροφής» του στο γήπεδο, την ώρα που σηκωνόταν η ταμπέλα με το νούμερο «26» και η υποδοχή με ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα από την κερκίδα ήταν κάτι που δεν το περίμενε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής.

Να επιστρέψει στις νίκες επιθυμεί ο ΠΑΟΚ που φιλοξενεί τον Ηρακλή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Σε απόδοση 1.40 στην Sportingbet η νίκη του «δικεφάλου».

«Ανατρίχιασα την ώρα που έμπαινα στον αγωνιστικό χώρο απ’ το χειροκρότημα του κόσμου, δεν το περίμενα», εκμυστηρεύτηκε ο Κάτσε σε φίλους του αποχωρώντας το βράδυ της Πέμπτης από την Τούμπα.

Το χειροκρότημα του κόσμου έκανε τον Αλβανό μέσο να νιώσει καλύτερα και κυρίως να αφήσει πίσω του, όσο μπορεί, όλα όσα έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα.

Το αν κάτι έχει αλλάξει στη σκέψη του Ιγκόρ Τούντορ, που στην συνέντευξη Τύπου είπε ότι «υπολογίζω τον Κάτσε», θα φανεί σύντομα και στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα