Ο Κενάν Μπαργκάν στο Gazzetta.gr

Θοδωρής Βασίλης
Ο Κενάν Μπαργκάν στο Gazzetta.gr

bet365

Ο Κενάν Μπαρεγκάν μίλησε στο gazzetta.gr για το παρουσία του Πανιωνίου στην Τούμπα, για τα ματς με τις πρώην του ομάδες, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από τους «κυανέρυθρους».

Ο Πανιώνιος αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου μένοντας στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «κυανέρυθροι» εξάντλησαν τις όποιες πιθανότητες είχαν για την επίτευξη ενός γκολ που θα του έδινε το πάνω χέρι στην υπόθεση-πρόκριση.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δημιούργησε ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ με το χειροκρότημα του κοινού του ΠΑΟΚ στο τέλος του αγώνα να αποτελεί το καλύτερο επιστέγασμα για την προσπάθεια των Νεοσμυρνιωτών.

Αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και επικεντρώνεται στη μάχη της εισόδου στα πλέι οφ. Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 2.35 τη νίκη του Πανιωνίου στη Μυτιλήνη.

Ο Κενάν Μπαργκάν μίλησε στο gazzetta.gr μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην μεικτή ζώνη και αναφέρθηκε στο ματς χθεσινό ματς, για το μεγάλο στοίχημα του Πανιωνίου που είναι τα πλέι οφ, αλλά και για τα δύο επερχόμενα ματς με Καλλονή και Βέροια με τον ίδιο να αντιμετωπίζει τις δύο προηγούμενες ομάδες του.

Είναι το μεγάλο στοίχημα του Πανιωνίου η είσοδος στα πλέι οφ;

«Σίγουρα κοιτάμε τα πλέι οφ. Στην αρχή της σεζόν κανένας δεν το πίστευε ότι θα βρισκόμασταν σε αυτή την θέση. Με το πέρασμα τόσων αγωνιστικών και από την στιγμή που είμαστε σε αυτή την βαθμολογική θέση εννοείται πως κοιτάμε την είσοδο στην πρώτη πεντάδα».

Η ομάδα το πάλεψε μέχρι το τέλος στην Τούμπα και παραλίγο να κάνει το μπαμ και να πάρει την πρόκριση.

«Στο πρώτο ημίχρονο μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο καλός εξαιτίας μας. Προσπαθήσαμε εμείς σε κάποιες από τις αντεπιθέσεις που κάναμε να πετύχουμε ένα γκολ. στο β' ημίχρονο δεν αλλάξαμε το παιχνίδι μας κάναμε ξανά φάσεις αλλά ήμασταν άτυχοι κι έτσι δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση».

Τώρα η ομάδα στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, τα δύο επόμενα ματς είναι απέναντι στις δύο πρώην σου ομάδες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Καλλονή.

«Είναι ένα ματς όπως τα άλλα. Με την Καλλονή δεν ήμουν πολύ καιρό στην ομάδα, δεν έζησα πολλά. Η Καλλονή δεν έχε στόχους πλέον και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία».

Εσύ προσωπικά έχεις ιδιαίτερο κίνητρο εξαιτίας και του τρόπου που αποχώρησες από την ομάδα;

«Νομίζω ότι έφυγα με καλό τρόπο από την Καλλονή, με τους ανθρώπους του συλλόγου έχω καλές σχέσεις δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αντίθετα, στην Βέροια έζησα πολλά περισσότερα πράγματα και γι αυτό είμαι περισσότερο δεμένος. Βέβαια, αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο κι εγώ αυτό που θα προσπαθήσω είναι να βοηθήσω την ομάδα να φτάσουμε στη νίκη».

Ήρθες στον Πανιώνιο τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

«Υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι είναι ενωμένοι και παρά τις όποιες αποχωρήσεις βασικών παικτών η ομάδα δεν δείχνει να επηρεάζεται»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα