Δεν υπολογίζουν Διούδη στην Μπριζ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Δεν υπολογίζουν Διούδη στην Μπριζ!

bet365

Πληροφορίες του gazzetta.gr από το Βέλγιο αναφέρουν πως ο Σωκράτης Διούδης δεν υπολογίζεται από την Κλαμπ Μπριζ, ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το ακριβές ποσό που θα ζητηθεί από τον Πανιώνιο για την απόκτηση του.

Ο 23χρονος γκολκίπερ έπειτα από μία σεζόν όπου δεν έλαβε ευκαιρίες από την Κλαμπ Μπριζ παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο.

Ο Διούδης σταδιακά εξελίχθηκε σε βασικό τερματοφύλακα στου «κυανέρυθρούς» πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον χρησιμοποίησε για πρώτη φορά βασικό στο ματς της 28ης Νοεμβρίου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, και από εκείνη την στιγμή πήρε την φανέλα σπίτι του με κορυφαία εμφάνιση αυτή την Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Έκτοτε ο Σωκράτης Διούδης καθιερώθηκε στην ενδεκάδα φτάνοντας στο σημείο να διατηρεί απαραβίαστη την εστία του στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά και στην Τούμπα στον επαναληπτικό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στην Κλαμπ Μπριζ παρακολουθούν με ενδιαφέρον την πορεία του νεαρού γκολκίπερ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το Βέλγιο η απόφαση να παραχωρηθεί ο Διούδης είναι ειλημμένη.

Οι πρωτοπόροι του βελγικού πρωταθλήματος αν και τονίζουν πως ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν χωράει στο ρόστερ τους, εντούτοις επιχειρούν να αποκομίσουν τα μέγιστα οικονομικά οφέλη αξιώνοντας ένα ποσό που αγγίζει τις 300.000 ευρώ.

Ο Πανιώνιος έχει ήδη κάνει κρούση για την απόκτηση του Διούδη με μεταγραφή και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Ο Βέλγος ρεπόρτερ Γκιγιομ Μαεμπέ τόνισε στο gazzetta.gr, πως δεν τίθεται κανένα θέμα επιστροφής του Διούδη στην Κλαμπ Μπριζ.

«Νομίζω πως ήδη αποτελεί παρελθόν για την Κλαμπ Μπριζ. Ο σύλλογος απέκτησε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Λουντοβίκ Μπιτέλ. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα, ο οποίος ήδη αγωνίζεται βασικός. Ουσιαστικά αποτέλεσε τον βασικό λόγο για την άνοδο της Ανζέ στη Ligue 1.

Ο Μπιτέλ είχε πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ήθελε μία ομάδα όπου θα έπαιζε βασικός. Ο Μπρουζές, έχασε την θέση, όμως σχεδόν σε όλη την διάρκεια της καριέρας του λογίζονταν ως αναπληρωματικός. Με αυτούς τους γκολκίπερ πορεύεται η Σταντάρ Λιέγης. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει χώρος για τον Διούδη».

 

Τελευταία Νέα