Με Μπαρμπόσα στο ντέρμπι η ΑΕΚ

Με Μπαρμπόσα στο ντέρμπι η ΑΕΚ

Gazzetta team
Με Μπαρμπόσα στο ντέρμπι η ΑΕΚ

bet365

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα που τις τελευταίες μέρες προπονήθηκε κανονικά βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έξω ο Τζανετόπουλος.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κορδέρο και Σοϊλέδη που συνεχίζουν να κάνουν το δικό τους πρόγραμμα στα Σπάτα, έξω έμειναν οι Τζανετόπουλος και Βασιλαντωνόπουλος, ενώ ο Κρισάντους δεν υπολογίζεται.

Απολύτως έτοιμοι είναι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε απόδοση 3.40 ο άσος της Ενωσης στη Vistabet.

Όσον αφορά τον Μπαρμπόσα, αυτός βγήκε νικητής στη μάχη με το χρόνο τις τελευταίες μέρες και πρόλαβε την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η αποστολή των 18:

Ανέστης, Μπαρόχα, Μπακάκης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Ζουκουλίνι, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα