«Η Κίνα μπορεί να τραβήξει παίκτες όπως οι Κριστιάνο και Μέσι»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Η Κίνα μπορεί να τραβήξει παίκτες όπως οι Κριστιάνο και Μέσι»!

bet365

Βιώνοντας... από μέσα, την ανάπτυξη του κινεζικού ποδοσφαίρου, όντας στον πάγκο της Shangai SIPG, ο Σβεν Γκόραν Έρικσον τόνισε πως τα επόμενα χρόνια, η χώρα της Άπω Ανατολής θα έχει ακόμα μεγαλύτερα αστέρια!

Με τα νεότερα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, να έχουν «στοχεύσει» στον Γουέιν Ρούνεϊ και μάλιστα να γίνεται λόγος για προσφορά 500.000 λιρών την εβδομάδα από ομάδες της κινεζικής Super League ώστε να πείσουν τον Άγγλο φορ, ο Έρικσον εμφανίστηκε αισιόδοξος για μεγάλα... μπαμ στην Κίνα τα επόμενα χρόνια.

Παίξε στην Vistabet τον αγώνα Σπόρτινγκ Χιχόν - Ράγιο Βαγιεκάνο και πάρε έως 100€ επιπλέον σε κάθε κερδισμένο στοίχημα

«Ο Γουέιν ίσως να μη θέλει να φύγει τώρα από τη Γιουνάιτεντ, όμως τα επόμενα χρόνια αυτό μπορεί ν' αλλάξει. Σε οικονομικό επίπεδο, οι κινεζικοί σύλλογοι μπορούν να πείσουν παίκτες όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι! Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο ποδοσφαιριστών...» ανέφερε ο Έρικσον στην σουηδική «Expressen».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα