Φαν Χάαλ: «Αν θέλουν να με αλλάξουν, θα μου το πουν»

Φαν Χάαλ: «Αν θέλουν να με αλλάξουν, θα μου το πουν»

Κώστας Ζάλιαρης
Φαν Χάαλ: «Αν θέλουν να με αλλάξουν, θα μου το πουν»

bet365

Η σχέση του με τον εκτελεστικό διευθυντή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ και με την ιδιοκτήτρια οικογένεια Γκλέιζερ, καθησυχάζει τον Λουίς Φαν Χάαλ όσον αφορά το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έχοντας... απολυθεί από τον Τύπο τρεις φορές, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ολλανδός κόουτς στην «Independent», δεν ανησυχεί για τα όσα γράφονται περί διαδοχής του από τον Ζοσέ Μουρίνιο και υποστήριξε ότι αν όντως είχε υπάρξει επαφή της ομάδας με τον Πορτογάλο, θα το είχε μάθει κι εκείνος...

«Έχω εξαιρετική σχέση, τόσο με τον Εντ, όσο και τα αφεντικά. Δεν έχω μιλήσει με τον Ζοσέ για το θέμα, αλλά είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Και πάλι όμως δεν πιστεύω ότι έχουν μιλήσει ενόψει καλοκαιριού. Αν η ομάδα θέλει να με αντικαταστήσει στο φινάλε της σεζόν και θέλει να μιλήσει με άλλους προπονητές, πιστεύω θα το μάθω.

Παίξε στην Vistabet τον αγώνα Σπόρτινγκ Χιχόν - Ράγιο Βαγιεκάνο και πάρε έως 100€ επιπλέον σε κάθε κερδισμένο στοίχημα

Θα με ενημερώσουν γιατί είναι τέτοια η σχέση μας, δεν θα μου το κρατήσουν κρυφό. Γι' αυτό σας λεω ότι με έχει ενοχλήσει όλη αυτή η κατάσταση στον Τύπο με τις... τρεις φορές που έχω απολυθεί δίχως να ισχύει» ήταν τα λόγια του Φαν Χάαλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα