Ο Μπεργκ ζήτησε να μην ξεκινήσει

Ο Μπεργκ ζήτησε να μην ξεκινήσει

Gazzetta team
Ο Μπεργκ ζήτησε να μην ξεκινήσει

bet365

Η επιλογή του Στραματσόνι δημιούργησε ερωτηματικά, όμως φαίνεται πως υπάρχει εξήγηση που έμεινε στον πάγκο ο Σουηδός.

Η απουσία επιθετικού στο Περιστέρι ήταν εμφανής και σε μεγάλο βαθμό «κόστισε» στον Παναθηναϊκό, με τον Στραματσόνι να δέχεται κριτική για την επιλογή του να μην ξεκινήσει βασικός ο Μπεργκ. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ιταλός είχε λόγο που το έκανε, αφού ο ίδιος ο παίκτης του το ζήτησε, μιας και δεν ένιωθε απόλυτα έτοιμος.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η εφημερίδα «GoalNews», ο Σουηδός ένιωθε κάπως βαρύ το πόδι του και ζήτησε από τον προπονητή του να μην τον... ρίξει από την αρχή στην μάχη και να μπει - αν χρειαστεί - στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, παρόλο που το ιατρικό επιτελείο είχε ανάψει το πράσινο φως, ο Στραματσόνι άκουσε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και προτίμησε να παρατάξει την ομάδα χωρίς καθαρό φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα