Η «καζούρα» του Κόκε στον ΠΑΟΚ για τον κόσμο (pic)

Gazzetta team
Η «καζούρα» του Κόκε στον ΠΑΟΚ για τον κόσμο (pic)

bet365

Ο Κόκε σχολίασε τον κόσμο που είχε η Τούμπα και τα σχόλια... πήραν φωτιά!

Η αγάπη του Κόκε για την ομάδα του Άρη, είναι γνωστή και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει πως γίνεται ένα με τους οπαδούς του συλλόγου. Μάλιστα, η σημερινή του δημοσίευση που αφορά και τον ΠΑΟΚ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και τα σχόλια... πήραν φωτιά! Συγκεκριμένα, θέλοντας να πικάρει τον «Δικέφαλο του Βορρά», ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία που αναφέρει «Θα είμαστε παραπάνω στους Αμπελόκηπους», αφήνοντας... υπονοούμενα για την προσέλευση στην Τούμπα, στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Μάλιστα, σε ερώτησή του για το τι εννοεί, απάντησε: «Δεν βλέπεις; Παίζουν χωρίς κόσμο. Αν ο Άρης έπαιζε για να πάει στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα είχε 25000 κόσμο και άλλους 5000 απ΄ έξω»

#aris #suporteverywhere !!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sergio Koke (@sergio_koke) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα