Η «πελατεία» του Ιστράτι και ο ΠΑΟΚ…

Η «πελατεία» του Ιστράτι και ο ΠΑΟΚ…

Σταύρος Σουντουλίδης
Η «πελατεία» του Ιστράτι και ο ΠΑΟΚ…

bet365

Το Gazzetta.gr αποκάλυψε την παρουσία του Λεονίτ Ιστράτι το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα. Ο Μολδαβός μόνο τυχαία δεν ήταν στη Θεσσαλονίκη…

Ο γνωστός ατζέντης παικτών και προπονητών διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, άρχισε να κάνει δουλειές πριν από τρία χρόνια, στην περίοδο της παντοκρατορίας του Γκέρμαν Τσιστιακόφ στην Τούμπα.Αποχωρώντας το βράδυ της Πέμπτης από το γήπεδο, μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ - Πανιώνιος, έκανε λόγο για τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, χωρίς να αποκαλύψει το περιεχόμενο των συζητήσεων.

Ο Μολδαβός μάνατζερ θεωρείται «καλό χαρτί» για τον ΠΑΟΚ, με πολλές γνωριμίες και πελατεία στη ρωσική αγορά, απ’ όπου έστειλε στη Θεσσαλονίκη πρώτα τον Μπρίμπας Νάτχο και στη συνέχεια τον Κριστιάν Νομπόα. Αρχικά προσπάθησε να φέρει και τον συμπατριώτη του Αλεξάντρου Σουβόροφ, αλλά ο αριστεροπόδαρος ακραίος δεν έπεισε κανέναν στις προπονήσεις που είχε λάβει μέρος επί εποχή Δώνη στην Τούμπα.

Οι καλές συμφωνίες με τον ΠΑΟΚ ήταν αρχικά τον Ιανουάριο του 2014, με τον Νάτχο και ένα χρόνο αργότερα, την ίδια εποχή, με τον Νομπόα. Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στον κατάλογο των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ανήκουν στην «IFOOTBALL», εταιρία του Ιστράτι, θα διαπιστώσει ότι εκεί είναι τόσο ο Νταβίντ Νομπόα, αδερφός του Κριστιάν, όσο και ο Αμίρ Νάτχο, ξάδερφος του Μπρίμπας, που ένα διάστημα τον έφτασε μέχρι τη Β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα και τώρα ανήκει στο δυναμικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στην πρώτη θέση, βάσει αξίας στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, είναι ο Χοσέ Ροντόν (Βενεζουέλα) της Γουέστ Μπρομ, ενώ πριν λίγες μέρες πήγε στην Εβερτον, αντί 17.700.000 ευρώ, τον Ουμάρ Νιασέ από τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Μια ομάδα που συνδυάστηκε πρόσφατα με τον ΠΑΟΚ και την περίπτωση του Μπουμπάρακ Μπουσουφά.

Πάντως, η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση, μάλλον, κρύβεται στη μικρή λίστα των προπονητών. Εκεί, υπάρχει ο γνωστός από τους αγώνες Ρούμπιν Καζάν – ΠΑΟΚ, Κούρμπαν Μπερντίεφ, ο οποίος οδηγεί την Ροστόφ, ομάδα που ενισχύει οικονομικά ο Σαββίδης, στο Τσάμπιονς Λιγκ ίσως και στο πρωτάθλημα Ρωσίας (είναι στη 2η θέση), με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Επίσης, υπάρχουν τρεις «άνεργοι» Ρουμάνοι (Μουντεάνου, Λάκατους, Στοϊτσίτα) και ο Λαουρέντιου Ρεγκεσάμπφ της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Από τον ΠΑΟΚ επίσης δεν επιβεβαιώνεται, μέχρι στιγμής, τίποτα περισσότερο γύρω από την παρουσία του Ιστράτι το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα, ούτε το «περιεχόμενο» των επαφών που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας. Πάντως, όλοι αντιλαμβάνονται, ότι μόνο τυχαία δεν βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, την ίδια μέρα που ήταν εκεί και ο Ιβάν Σαββίδης…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα