Βίτορ: «Πήραμε ψυχολογία από την πρόκριση»

Βίτορ: «Πήραμε ψυχολογία από την πρόκριση»

Μπορεί αρχικά να τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καθόλου κόντρα στον Πανιώνιο, ωστόσο στην συνέχεια ο Μίγκελ Βίτορ επισήμανε πως αυτή η πρόκριση θα βοηθήσει ψυχολογικά τον «δικέφαλο».

Βίτορ: «Πήραμε ψυχολογία από την πρόκριση»

Ναι μεν ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο κανείς στην ομάδα δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο. Αυτό φάνηκε και από τα λόγια του Μίγκελ Βίτορ.

Αρχικά ο Πορτογάλος αμυντικός τόνισε: «Από το αποτέλεσμα και επειδή είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου η πρόκριση μετράει. Κανείς δε θα μας έλεγε μπράβο αν παίζαμε καλά και αποκλειόμασταν. Δεν κάναμε από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Ήμασταν αρκετά κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Πήραμε ψυχολογία από την πρόκριση, θα κάτσουμε να αναλύσουμε τα λάθη μας για τα επόμενα παιχνίδια»

Για τον αντίπαλο που θα ήθελε στα ημιτελικά: «Δε θα ήθελα να διαλέξω κάποια γιατί το θεωρώ κακή τύχη. Είναι και οι τρεις καλές ομάδες».

Για το αν είδε κάποια θετικά σημεία σήμερα: «Δεν υπήρχαν πολλά θετικά σημεία από το σημερινό παιχνίδι. Ίσως το ότι δε δεχτήκαμε γκολ να είναι ένα από αυτά. Η ουσία είναι πως δεν παίξαμε καλά».

Για τη συνεργασία του με τον Χατζηισαΐα: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Βρισκόμαστε καλά μέσα στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε χρόνο προκειμένου να δέσουμε περισσότερο. Μιλάμε διαρκώς μέσα στο γήπεδο, για να συνεργαστούμε καλύτερα».

Για τις διάφορες φήμες που βγήκαν πρόσφατα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Δε γνωρίζω τίποτα απολύτως. Ότι ακούω είναι αυτά που μου μεταφέρουν διάφοροι».

Best of internet