Με το μυαλό στη Ξάνθη φορτσάρει ο Αστέρας

Gazzetta team
Με το μυαλό στη Ξάνθη φορτσάρει ο Αστέρας

bet365

Στην τελική ευθεία για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς έχουν μπει οι Αρκάδες με τους παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου να φορτσάρουν για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Μετά την ήττα στα Περιβόλια από τον Πλατανιά, ο Αστέρας ετοιμάζεται για το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του, αυτό με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ένα ματς εξίσου, αν όχι περισσότερο σημαντικό, καθώς οι Αρκάδες θέλουν το τρίποντο και για να συνεχίσουν την... μάχη με τον Πανιώνιο, αλλά και για να αφήσουν πίσω τους ακρίτες.

Να επιστρέψει στις νίκες επιθυμεί ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος ταξιδεύει στη Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Σε απόδοση 2.15 στην Sportingbet να φύγει με το τρίποντο η ομάδα του Τερεζόπουλου.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου έχουν μπει στην τελική ευθεία με την σημερινή προπόνηση να εκτελείται σε έντονους ρυθμούς. Αρχικά στο πρώτο μέρος της προπόνησης το βάρος έπεσε στις συνδυαστικές ασκήσεις τεχνικής καθώς και ασκήσεις συναρμογής. Στην συνέχεια το βάρος έπεσε στην επιθετική ανάπτυξη αλλά και στην κατοχή της μπάλας, ενώ η προπόνηση έκλεισε με προπονητικό δίτερμα.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Ταξιάρχης Φούντας έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Τριανταφυλλόπουλος και Τσοκάνης θεραπεία. Τις επόμενες μέρες θα αρχίσει προπονήσεις ο Ιγκλέσιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα