Μανιάτης: «Δεν είχα την εμπιστοσύνη του Σίλβα» (vid)

Μανιάτης: «Δεν είχα την εμπιστοσύνη του Σίλβα» (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μανιάτης: «Δεν είχα την εμπιστοσύνη του Σίλβα» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Μανιάτης διέψευσε πως υπάρχει οψιόν αγοράς από τον βελγικό σύλλογο, ενώ έκανε λόγο για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Γιάννης Μανιάτης στα 29 του αποφάσισε να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση που του κατέθεσε η Σταντάρ Λιέγης μετακομίζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός συνόρων.

Ο διεθνής άσος κατά την επίσημη παρουσίαση του από τον βελγικό σύλλογο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει οψιόν αγοράς από την Σταντάρ Λιέγης, όπως λανθασμένα είχε γραφτεί.

«Αυτό δεν αλλάζει κάτι. Ήρθα στη Σταντάρ Λιέγης επειδή αισθάνθηκα πως δεν είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και δεν θα έπαιζα πολύ.

Ντεμπούτο με νίκη θέλει να κάνει ο Γιάννης Μανιάτης στη Σταντάρ Λιέγης. Σε απόδοση 1.90 στην Sportingbet να φτάσουν στο τρίποντο οι Βέλγοι.

Έψαχνα για μία νέα πρόκληση προκειμένου να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Πολλοί Έλληνες το σκέφτονται αυτό και δεν έχει σχέση με την οικονομική κρίση στη χώρα μου. Για να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να παραδεχθούμε πως οι ποδοσφαιριστές έχουν επηρεαστεί λιγότερο από αυτή την κατάσταση».

Ο Μανιάτης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το καλοκαίρι όταν θα εκπνεύσει ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό στη Σταντάρ Λιέγης.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε εάν θα μείνω ή όχι. Θα εξαρτηθεί από διάφορα κριτήρια, όχι μόνο από την ευρωπαϊκή έξοδο. Εξαρτάται επίσης και από την Σταντάρ. Θα θέλει να με κρατήσει;»

 

Τελευταία Νέα