Μόνο τα διαδικαστικά για την ανανέωση του Ιγκλέσιας

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μόνο τα διαδικαστικά για την ανανέωση του Ιγκλέσιας

bet365

Η πρώτη κουβέντα μεταξύ Αστέρα και Ιγκλέσιας για ανανέωση έχει γίνει, οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένει το τυπικό μέρος της παραμονής του Αργεντινού στην Τρίπολη για άλλα δύο χρόνια.

Το Γενάρη του 2015, ο Ματίας Ιγκλέσιας αφήνει την Κίνα και την Changchun Yatai για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης γίνεται η τρίτη ομάδα που υπηρετεί στην χώρα μας μετά τις Λάρισα και Ατρόμητο. Το συμβόλαιο που υπογράφει τότε έχει διάρκεια 1,5 έτος και πλέον είναι προ των πυλών για την ανανέωσή του.

Σε τροχιά πλέι οφ θέλει να παραμείνει ο Αστέρας, που την Κυριακή δοκιμάζεται στην Ξάνθη. Στο 3.75 στη Vistabet, το διπλό των Αρκάδων.

Η πρώτη κουβέντα μεταξύ του 31χρονου χαφ και της διοίκησης έχει γίνει εδώ και περίπου δέκα μέρες. Εκεί υπήρχε σύμπνοια απόψεων και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην Τρίπολη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το θέμα μοιάζει να είναι εντελώς διαδικαστικό και είναι θέμα χρόνου να έχουμε την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα