Διορθώνονται οι σχέσεις οπαδών – διοίκησης στη Λίβερπουλ

Διορθώνονται οι σχέσεις οπαδών – διοίκησης στη Λίβερπουλ

Κώστας Ζάλιαρης
Διορθώνονται οι σχέσεις οπαδών – διοίκησης στη Λίβερπουλ

bet365

Με απάντησή τους στην ανακοίνωση με την οποία τα αφεντικά της Λίβερπουλ ζήτησαν συγγνώμη για την αναστάτωση περί των εισιτηρίων, οι οπαδοί αποδέχθηκαν την αλλαγή στάσης και τόνισαν πως το μεγαλύτερο μάθημα που μπορεί να βγει απ' όλο αυτό, θα είναι η δύναμη της φωνής του κόσμου.

Οι φίλοι των «κόκκινων» δικαιώθηκαν έπειτα από την αποχώρησή τους στο 77ο λεπτό του αγώνα του περασμένου Σαββάτου απέναντι στη Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ», σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανακοίνωση του κόστους που θα έχουν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Υπό το φόβο να λάβουν χώρα ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες κινητοποιήσεις, η διοίκηση της Λίβερπουλ αποφάσισε να τα πάρει όλα πίσω και να γνωστοποιήσει ότι οι τιμές τελικά θα «παγώσουν» και το ακριβότερο εισιτήριο για τα εντός έδρας ματς θα παραμείνει στις 59 λίρες.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο.

«Αποδεχόμαστε τη συγγνώμη της διοίκησης, δίχως φυσικά να χαιρόμαστε που βγήκε λανθασμένη η επιλογή της. Το ζητούμενο δεν είναι να τους βγάλουμε λάθος, αλλά να ξέρουμε ότι μας υπολογίζουν, έχουμε δύναμη και την επόμενη φορά αυτό θα μπορεί ν' αποτελέσει μάθημα για να λάβει υπόψιν της η διοίκηση και τις δικές μας ανάγκες» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των οπαδών της Λίβερπουλ από τον σύνδεσμο «Spirit of Shankly».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα