Πανιώνιος: Επαφές με Μπριζ για Διούδη

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Επαφές με Μπριζ για Διούδη

bet365

Στον Πανιώνιο έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς κι ένας από τους βασικούς στόχους είναι η παραμονή του Σωκράτη Διούδη.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και στον Πανιώνιο ξεκίνησαν ήδη τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς. Έτσι, μετά τον Μαρίνο Ουζουνίδη, οι «κυανέρυθροι» έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για την παραμονή στην ομάδα και του Σωκράτη Διούδη.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους της φετινής πορείας της ομάδας, αγωνίζεται ως δανεικός από την Κλαμπ Μπριζ στους Νεοσμυρνιώτες.

Σύμφωνα με την Live Sport, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την Μπριζ για να συζητήσουν την πιθανότητα απόκτησης του 23χρονου πορτιέρο με τις απαιτήσεις των Βέλγων να φτάνουν τις 200.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα