«Δεν κατάλαβαν πως δεν έχει κάνει χέρι ο Χάρα;»

Gazzetta team
«Δεν κατάλαβαν πως δεν έχει κάνει χέρι ο Χάρα;»

bet365

Ο ορισμός Καλογερόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν έμεινε ασχολίαστος όπως ήταν λογικό από τους φίλους της ΑΕΚ, ειδικά μετά τον περσινό αγώνα των δύο ομάδων.

Στο άκουσμα πως ο Καλογερόπουλος θα σφυρίξει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, οι φίλοι της «Ένωσης» θυμήθηκαν τον περσινό αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου. Τα σχόλια δεν είναι πολύ έντονα, με έναν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να απορεί που στην ΑΕΚ δεν έχουν καταλάβει πως ο Χάρα δεν έχει κάνει χέρι.

«Μα πού έκανε λάθος ο Καλογερόπουλος; Τόσα ριπλέι είδαν με τον Χάρα, δεν κατάλαβαν πως δεν υπήρχε χέρι;», φέρεται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», να έχει πει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στους συμπαίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα