Ξεκίνησε θεραπεία ο Κόλα

Ξεκίνησε θεραπεία ο Κόλα

Νίκος Τσιώκος
Ξεκίνησε θεραπεία ο Κόλα

bet365

Θεραπεία για την αποκατάσταση του τραυματισμού του ξεκίνησε ο Κόλα. Ξανά εκτός οι Αμπντούν, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βεργώνης.

Τον δικό του αγώνα ξεκινάει ο Ρότζερς Κόλα, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Καλλονή. Ο επιθετικός από τη Ζάμπια υπέστη θλάση οπίσθιου μηριαίου και θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τον επόμενο 1,5 μήνα.

Έτσι, από την Τετάρτη (10/2) ξεκίνησε θεραπεία για την αποκατάσταση του τραύματος και δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Επίσης, ο τεχνικός της Βέροιας είδε εκ νέου τους Αμπντούν, Μπατιόν, Μπαλάφα, Βεργώνη να μένουν εκτός, με τους δύο πρώτους να ακολουθούν ατομικό και τους δύο τελευταίους να συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τελειώματα φάσεων, με την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να συνεχίζεται με νέα προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου το πρωί της Πέμπτης (11/2).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα