Λαγός: «Ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο»

Gazzetta team
Λαγός: «Ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο»

bet365

Μετά τον Πράνιτς και ο Λαγός έκανε λόγο για αποτυχημένη χρονιά, με τον νεαρό αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού να ζητάει συγνώμη από τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Φανερά απογοητευμένος από τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο ο Τάσος Λαγός ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Είναι αποτυχημένη σεζόν, μείναμε εκτός κι από το κύπελλο, όλοι είμαστε απογοητευμένοι κι ένα μεγάλο συγνώμη πρέπει να πούμε στον κόσμο όλοι μας, πρώτα πρώτα οι παίκτες έχουν την ευθύνη.

Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια πράγματα, αυτή η χρονιά είναι ίσως από τις χειρότερες. Από εκεί και πέρα, πρέπει τουλάχιστον να συνεχίσουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα μας κι αν μπορέσουμε να πάρουμε στα πλέι οφ την πρώτη θέση».

Για το τι έφταιξε σε αυτά τα δύο ματς: «Στο πρώτο παιχνίδι έπρεπε να σκοράρουμε στη Λεωφόρο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά ο Ατρόμητος είναι αλήθεια πως έκανε πολύ καλή δουλειά και στα δύο παιχνίδια, ειδικά αμυντικά. Σήμερα νομίζω πως θα έπρεπε να προσπαθήσουμε όλοι παραπάνω. Δυστυχώς δεχθήκαμε κι ένα φοβερό γκολ από το πουθενά, εκεί που δεν κινδυνεύαμε αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ξανά από εμένα ένα συγνώμη στον κόσμο του Παναθηναϊκού που φέτος δυστυχώς τον έχουμε πικράνει πολλές φορές κι από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε για ό,τι μας έχει μείνει και να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να πάρουμε την 1η θέση στα πλέι οφ».

Για το εάν η ομάδα μπήκε με λάθος προσανατολισμό: «Δεν νομίζω πως έγινε κάτι τέτοιο. Αυτή την ερώτηση θα έπρεπε να σας την απαντήσει ο προπονητής κι όχι εγώ. Από εκεί και πέρα θα σταθώ ως παίκτης ότι ίσως όλοι μας θα έπρεπε να δώσουμε το κάτι παραπάνω, όλοι θα έπρεπε να προσπαθήσουμε γιατί ξέραμε τι παιχνίδι παίζαμε σήμερα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε κι η χρονιά είναι τραγική για εμάς».

Για τη συνέχεια κι αν μπορεί να βρει κίνητρο μέχρι τα πλέι οφ: «Η αλήθεια είναι πως είμαστε όλοι απογοητευμένοι, αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να αντιδράσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΣ, να φανούμε δυνατοί και να βελτιώσουμε την εικόνα μας πάνω από όλα. Όλοι οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε στον Παναθηναϊκό κι ότι πρέπει να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό μας εαυτό και νομίζω πως εάν γίνουν αυτά τ πράγματα, ίσως η ομάδα στρώσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα