Λαζαρίδης: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα συνολικά»

Λαζαρίδης: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα συνολικά»

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τον Νίκο Λαζαρίδη να τονίζει πως οι Περιστεριώτες άξιζαν την πρόκριση, καθώς εμφανίστηκαν συνολικά καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό.

Λαζαρίδης: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα συνολικά»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του OTE TV:

«Πιστεύω πως δεν ήταν μόνο η άμυνα που μας έδωσε την πρόκριση, αλλά η συνολική αμυντική λειτουργία. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και αξίζαμε την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε κάποια ιδιαίτερη φάση για να μας απειλήσει και συνολικά πιστεύω πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Σίγουρα διαβάσαμε το παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ πάνω στα ατού του Παναθηναϊκού. Πιστεύω πως σε όλα μας τα τελευταία παιχνίδια δείξαμε σημάδια βελτίωσης, αλλά και μεγάλης ομάδας»

Για το γεγονός πως αγωνίστηκε ως βασικός ο Κλωναρίδης και όχι ο Μπεργκ: «Αυτά είναι θέματα τακτικής και αποφάσεις των προπονητών. Ο Παναθηναϊκός εχει αξιόλογους παίκτες. Ο Μπεργκ είναι απώλεια όταν δεν αγωνίζεται, όμως εμείς  ανταποκριθήκαμε στο μαρκάρισμα του Κλωναρίδη».

Για το αν ονειρεύονται στον Ατρόμητο παρουσία στον τελικό: «Έχουμε μεγάλη χαρά σήμερα. Το όνειρο είναι πολύ κοντά. Μακάρι να πάμε στον τελικό. Αυτός είναι ο στόχος μας για να σώσουμε τη φετινή χρονιά, καθώς στο πρωτάθλημα δεν τα έχουμε πάει πολύ καλά».

Για το αν πιστεύουν πως προλαβαίνουν την είσοδο στα πλέι-οφ: «Είναι δύσκολο να φτάσουμε την πεντάδα, όμως όλα γίνονται. Είμαστε αρκετά πίσω, αλλά θα το παλέψουμε, παρόλο που είμαστε σε δύσκολη θέση. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Best of internet