Μπακάκης: «Ο κόσμος μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Μπακάκης: «Ο κόσμος μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Ο κόσμος μας δίνει αυτοπεποίθηση»

bet365

Η ήττα από τον Ατρόμητο και το γεγονός ότι ο κόσμος της ΑΕΚ εξαντλεί τα εισιτήρια, δίνουν έξτρα κίνητρο ενόψει Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Μιχάλη Μπακάκη.

Η Ενωση είδε το νικηφόρο σερί της να σταματάει στο Περιστέρι μετά το 1-0 από τον Ατρόμητο αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά το ματς του Σαββάτου. Στόχος είναι η νίκη στο ντέρμπι και σε αυτό θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν και οι οπαδοί της ΑΕΚ που εξαφανίζουν τα εισιτήρια, όπως είπε ο Μπακάκης στη Nova.

Αναλυτικά όσα είπε ο δεξιός μπακ των Κιτρινόμαυρων.

«Περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια γιατί ξέρουμε ότι θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο. Το κίνητρο θα είναι μεγάλο αφου οι ποδοσφαιριστές πάντα περιμένουν αυτά τα ματς για να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν. Πιστεύουμε ότι μετά απ' αυτό το μεγάλο ντέρμπι θα είμαστε σε θέση να χαρούμε για τη νίκη μας και τους τρεις βαθμούς. Αυξάνεται η αυτοπεποίθησή μας όταν μαθαίνουμε ότι ο κόσμος εξαντλεί τα εισιτήρια. Μας δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο. Όπως και στο περσινό ματς κυπέλλου περιμένουμε πολύ κόσμο στις εξέδρες για να μας δώσει ώθηση να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού: «Δεν σκεφτόμαστε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ακόμα ήττα. Εμας κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα και πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να αποδείξουμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα».

Για το νικηφόρο σερί που σταμάτησε στο Περιστέρι: «Έχουμε πεισμώσει από την ήττα στο Περιστέρι. Είχαμε εννιά στα εννιά πριν το ματς αυτό, στο οποίο δεν είχαμε καλή απόδοση. Αυτό το γεγονός μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για να αποδείξουμε ότι το ματς αυτό ήταν μια μικρή παρένθεση στην προσπάθειά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα