Νικητές οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ!

Νικητές οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ!

Gazzetta team
Νικητές οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ!

bet365

Είναι γεγονός! Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ νίκησαν, αφού η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αύξηση τιμών!

Τα «αφεντικά» της Λίβερπουλ αποφάσισαν να ανεβάσουν την τιμή εισιτηρίου στο Ανφιλντ από τις 59 λίρες στις 77, ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τις αντιδράσεις του κόσμου! Οι φίλοι των «Κόκκινων» αντιστάθηκαν σθεναρά σε αυτή την απόφαση, έκαναν γνωστές τις αντιδράσεις τους, αποχώρησαν από το Ανφιλντ και στο τέλος δικαιώθηκαν «Το μήνυμα ελήφθη», ήταν η απάντηση των ιδιοκτητών της ομάδας, έτσι δεν θα γίνει καμία αύξηση, ούτε και στα εισιτήρια διαρκείας!

«Δεν έχουμε λάβει ούτε μια πένα από την ομάδα. Εχουμε κάνει ενέσεις από τα δικά μας χρήματα. Μέρος του πλάνου δεν το εισπράξαμε σωστά. Η ευρεία αντίθεση σε αυτό το πλάνο μας έδειξε πως κάναμε λάθος. Ενα πολύ μεγάλο ποσοστό των φιλάθλων αντιτάχθηκε σθεναρά. Το μήνυμα ελήφθη. Ετσι, για την επόμενη διετία δεν θα υπάρξει καμία αύξηση των γενικών τιμών στα εισιτήρια εισόδου. Πιστεύω, ότι δείξαμε προθυμία να ακούσουμε προσεκτικά, να επανεξετάσουμε τη θέση μας και να δράσουμε αποφασιστικά. Πάνω α' όλα είναι ιερή η σχέση της ομάδας με τους φιλάθλους της. Αντιπροσωπεύει τον κτύπο της καρδιάς αυτού του μεγάλου club» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Λίβερπουλ!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα