Κιβρακίδης: «Θέλαμε την πρόκριση για εμάς και τον κόσμο»

Νίκος Μαρούδας
Κιβρακίδης: «Θέλαμε την πρόκριση για εμάς και τον κόσμο»

bet365

Στην θέληση που είχαν οι «κυανόλευκοι» απέδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο δεξιός μπακ του Ατρομήτου Κυριάκος Κιβρακίδης.

Ο νεαρός αμυντικός που ήταν από τους καλύτερους του Ατρομήτου και που με δική του σέντρα ο Στόιτσεφ έβαλε το εντυπωσιακό γκολ της νίκης για τους «κυανόλευκους», μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV ανέφερε τα εξής: «Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός ήταν μια πολύ καλή ομάδα με ιστορία και πως ήθελε τόσο να περάσει στην επόμενη φάση. Μέσα στο γήπεδο δεν έχει σημασία ποια είναι καλή ομάδα ή όχι και εμείς πήραμε την πρόκριση.

Μέσα στο γήπεδο βγάλαμε το πάθος. Στο πρωτάθλημα δεν τα πάμε καθόλου καλά και θέλαμε την πρόκριση στο Κύπελλο και για εμάς και για τον κόσμο μας που είναι πάντα δίπλα μας. Τώρα το μυαλό μας είναι στον ημιτελικό».

Για το αν βοηθάνε για την συνέχεια οι τελευταίες μεγάλες νίκες: «Όταν παίρνεις αποτελέσματα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είναι πολύ καλό για εμάς».

Για την αντιμετώπιση του Βιγιαφάνιες: «Προσπαθούσα να δω τον παίκτη μου γιατί ο Βιγιαφάνιες είναι πολύ καλός παίκτης. Ένας καλός αμυντικός πρέπει να διαβάζει τον αντίπαλό του και να τον βγάζει εκτός παιχνιδιού. Στο δεύτερο προσπάθησα και εγώ να ανέβω για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για την φάση του γκολ: «Μας βγήκε όπως στην προπόνηση. Δεν είδα που έβγαλα τη σέντρα αλλά η μπάλα πήγε στον Στόιτσεφ και έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα