Στραματσόνι: «Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε...»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε...»

bet365

Τα συγχαρητήρια του στον Ατρόμητο για την πολύ καλή του παρουσία στις δύο αναμετρήσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό έδωσε μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι ο Αντρέα Στραματσόνι, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» προσπάθησαν όσο μπορούσαν.

«Κατά την άποψη μου το μόνο που πήγε λάθος ήταν το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε ο Στόιτσεφ. Πιθανότατα πέτυχε το γκολ της χρονιάς. Εμείς νομίζω κάναμε το παιχνίδι μας και παρά τις πολλές απουσίες μας προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες, αλλά είναι διαφορετικό να έχεις 1-2 απουσίες, και άλλο εννέα. Παίξαμε καλά και κοιτάμε μπροστά. Είχαμε μια σημαντική ευκαιρία με τον Κλωναρίδη. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο γιατί έκαναν δύο πολύ καλά παιχνίδια απέναντι μας σε αυτή την σειρά», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού στην κάμερα του OTE TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα