Παίρνει Στρατηλάτη και Ελληνοσουηδό χαφ η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Παίρνει Στρατηλάτη και Ελληνοσουηδό χαφ η Καλλονή

bet365

Στην απόκτηση του Κυριάκου Στρατηλάτη και του 21χρονου Ελληνοσουηδού αμυντικού μέσου Αλέξανδρου Φιορέτου θα προχωρήσει η Καλλονή στο... παρά πέντε της παράτασης των μεταγραφών.

Μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας, όμως η Καλλονή θα προχωρήσει σε περαιτέρω προσθήκες στο ρόστερ της στο φινάλε της παράτασης για τις μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Πιο συγκεκριμένα, ήδη βρίσκονται στη Μυτιλήνη και έχουν μπει στις προπονήσεις του συλλόγου οι Κυριάκος Στρατηλάτης και Αλέξανδρος Φιορέτος.

Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου και θα αποτελέσει... μπακ απ του Δαύκου, αφού ο Άντριου Χογκ έκανε προσφυγή και θα αποτελέσει παρελθόν. Όσο για τον Φιορέτο, πρόκειται για τον 21χρονο Ελληνοσουηδό αμυντικό χαφ που είχε δοκιμαστεί και από τον Ατρόμητο.

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σουηδία και στη Χέλσινμποργκ και πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή με πολύ καλά στοιχεία. Έτσι, οι δύο παίκτες θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (12/2), καθώς τότε λήγει η προθεσμία για τους ελεύθερους, ενώ αμφότεροι θα υπογράψουν μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα