Από το Περιστέρι στον... Κοντονή! (pics)

Από το Περιστέρι στον... Κοντονή! (pics)

Νίκος Αθανασίου
Από το Περιστέρι στον... Κοντονή! (pics)

bet365

Έξω από το σπίτι του Σταύρου Κοντονή βρέθηκαν περίπου 300 φίλοι του Παναθηναϊκού φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Ατρόμητος δεν θα άνοιγε την θύρα των φιλοξενουμένων για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, οι οργανωμένοι φίλοι του «τριφυλλιού» είχαν ξεκαθαρίσει πως θα πήγαιναν έτσι και αλλιώς γήπεδο. Αυτό και έκαναν, με τις αστυνομικές δυνάμεις να μην τους αφήνουν να προσεγγίσουν το γήπεδο και να πάρουν τις θέσεις τους στις εξέδρες.

Μετά τις διαβουλεύσεις που υπήρξαν και από την στιγμή που αποφασίστηκε η οριστική αποχώρηση, περισσότεροι από 300 φίλοι του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκαν προς το Κολωνάκι και συγκεκριμένα έξω από το σπίτι του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή. Εκεί φώναξαν συνθήματα εναντίον του και στην συνέχεια αποχώρησαν ειρηνικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα