Σίλβα: Τους προετοιμάζει για μία διαφορετική ΑΕΚ

ΑΛΛΟ ΔΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΓΙΕΤ - ΜΕ ΙΝΤΕΓΙΕ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Σίλβα: Τους προετοιμάζει για μία διαφορετική ΑΕΚ

Ο Σίλβα έχει αρχίσει τα... ιδιαίτερα στον Ρέντη για την διαφορετική ΑΕΚ του Πογιέτ, που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Ακόμα το... ψάχνει για ενδεκάδα. Ξανά στον Ρέντη ο Ιντέγιε.

Σίλβα: Τους προετοιμάζει για μία διαφορετική ΑΕΚ

Δύο είναι τα... κλειδιά σχετικά με την διάταξη του Ολυμπιακού και συνάμα και οι προβληματισμοί του Μάρκο Σίλβα, όπως τους καταγράψαμε και χθες.

Ο Πορτογάλος ρίχνει μεγάλο βάρος στον αντί - Ζντιέλαρ και στο πως θα κατεβάσει τον άξονά του, θεωρώντας πως θα είναι κομβικός για το παιχνίδι. Επίσης θα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα στα φτερά της επίθεσης, από την στιγμή που Πάρντο, Ντουρμάζ και Σεμπά δεν πήγαν τόσο καλά στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο 38χρονος Ίβηρας έχει διαγνώσει τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και σκέψης του Γκουστάβο Πογιέτ. Ο αντίπαλός του προπονητής κοιτάζει πρωτίστως να έχει καλή ανασταλτική λειτουργία και ιδίως στο κέντρο του και μετά να κυνηγήσει το γκολ. Ο ερυθρόλευκος τεχνικός ξέρει πως θα βρει μπροστά του μία διαφορετική ΑΕΚ. Άλλη ΑΕΚ είχε στο α' γύρο με τον Τραϊανό Δέλλα - που ειδικά από ένα σημείο και μετά επέλεξε να παίξει φουλ επιθετικά και απελευθερωμένα - και άλλη θα βρει τώρα. Ένα πιο σφιχτό σύνολο με δυνατό κέντρο.

Για τον λόγο αυτό και τα... ιδιαίτερα στον Ρέντη προς τους παίκτες του. Θέλει να αντιμετωπίσουν σωστά, σοβαρά και συγκροτημένα το ματς. Ως προς την βασική του ενδεκάδα ακόμα τις τελικές του αποφάσεις δεν τις έχει πάρει ακόμα (σε πρώτο πλάνο για αντί - Ζντιέλαρ παραμένει ο Καμπιάσο και ακολουθούν οι Κασάμι και Μπουχαλάκης). Για την θέση του επιτελικού χαφ μπορεί να επιλεγεί ο Τσόρι για να παίξει βασικός με Άντερλεχτ ο Φορτούνης. Ο Ιντέγιε πάντως είναι ξανά στην διάθεσή του, έχοντας γυρίσει από την Αγγλία.

Best of internet