Αμφίβολος ο Καπετάνος, ανεβάζει ρυθμούς ο Γουάλας

Αμφίβολος ο Καπετάνος, ανεβάζει ρυθμούς ο Γουάλας

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης ο Καπετάνος, που είναι αμφίβολος για το ματς με τον Αστέρα, ενώ ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς ο Γουάλας για να τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Αμφίβολος ο Καπετάνος, ανεβάζει ρυθμούς ο Γουάλας

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία τους για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε αυτή ο Παντελής Καπετάνος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξί μηρό. Αυτό θέτει αμφίβολη τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες, η οποία θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από τη μεριά του, ο Γουάλας ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και μετράει αντίστροφα για να είναι και πάλι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής και στα παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, αφού έγιναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και αερόβια προθέρμανση.

Να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις, μετά από αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλει η Ξάνθη, που φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή. Στο 2.15 ο άσος στη Vistabet.

Στόχος των παιχνιδιών ήταν η βελτίωση στο πάσινγκ γκέιμ, στα τελειώματα και στη γρήγορη αντίδραση. Έτσι, η προετοιμασία των ακριτών θα συνεχιστεί με προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (14/2), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Best of internet