Καταγγελία Σκαρτάδου κατά ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Καταγγελία Σκαρτάδου κατά ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Καταγγελία Σκαρτάδου κατά ΠΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκαρτάδος, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επιτέθηκε κατά της ΠΑΕ με αφορμή τα 600 μπουφάν που δόθηκαν στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο Σκαρτάδος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αντέδρασε με αφορμή την δωρεά που έκανε η ΠΑΕ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων εξακοσίων μπουφάν. «Όταν ο σύλλογος βετεράνων ζήτησε από την ΠΑΕ μία στολή αγώνος που στην ουσία θα διαφήμιζε τον ΠΑΟΚ, η απάντηση ήταν 300 ευρώ το σετ, δηλαδή ζήτησαν για 25 σύνολα περίπου 7.500 ευρώ και τώρα δίνουν και καλά κάνουν 600 μπουφάν στην ΕΠΣΚ, τα συμπεράσματα δικά σας. Ευχαριστώ ΠΑΕ ΠΑΟΚ». Η ΠΑΕ δεν απάντησε στις «καταγγελίες» του Γιώργου Σκαρτάδου όμως ζήτησε από τον σύλλογο βετεράνων του ΠΑΟΚ να πάρει θέση επί του θέματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα