Από Παρασκευή τα εισιτήρια για την ρεβάνς με Άντερλεχτ

Από Παρασκευή τα εισιτήρια για την ρεβάνς με Άντερλεχτ

Από Παρασκευή τα εισιτήρια για την ρεβάνς με Άντερλεχτ

Αφού τα εισιτήρια για το Βέλγιο έγιναν ανάρπαστα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκινάει από την προσεχή Παρασκευή την διάθεση των εισιτηρίων για την ρεβάνς του Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών για τα εισιτήρια στο Ολυμπιακός - Άντερλεχτ: "Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας, για τον επαναληπτικό κόντρα στους Βέλγους στο "Γ. Καραϊσκάκης". 
 
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των "32" του Europa League απέναντι στην Άντετρλεχτ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Καραϊσκάκη την Πέμπτη 25 /2 και ώρα 22:05, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
 
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", που βρίσκονται έξω από την Θύρα 25, την Παρασκευή 12/2/16 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.
 
 
Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη 11/2 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.
 
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:
 
α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
 
β) από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας 
 
γ) από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων (Delivery Kiosks) που βρίσκονται έξω από την θύρα 17 χρησιμοποιώντας τον αριθμό συναλλαγής και το PIN (τα οποία βρίσκονται στο επιβεβαιωτικό email αγοράς) 
 
δ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone. 
 
Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί μόνο μέχρι 2 εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.
 
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 40€, 45€, 50€, 60€, 70€, 150€ (VIP) & 250€ (VVIP)
 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
 
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών / φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
 
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr).
 
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ στο 2104190902-4 και 2111007060.
 
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός".

Best of internet