Οριστικά... φρένο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Οριστικά... φρένο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Μιάμιση ώρα πριν την σέντρα περίπου 600 οπαδοί του Παναθηναϊκού, προσπάθησαν να προσεγγίσουν το γήπεδο του Περιστερίου, αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις... σταμάτησαν την πορεία τους! Οι διαπραγματεύσεις ΠΑΕ, οπαδών και αστυνομίας ήταν άκαρπες κι έτσι οι «πράσινοι» αποχώρησαν. 

Οριστικά... φρένο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού κάνοντας πράξη τα όσα έγραψαν στην ανακοίνωση τους από το απόγευμα της Τρίτης, προσπάθησαν να βρεθούν έξω από το γήπεδο του Περιστερίου όπου στις 19.30μ.μ ο Παναθηναϊκός παίζει την ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Όμως επί της Θηβών περίπου 500 μέτρα από το γήπεδο, οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους σταμάτησαν με δεδομένη την απόφαση Κοντονή.

Τους έκαναν γνωστό ότι δεν θα επιτρέψουν να προσεγγίσουν το γήπεδο τονίζοντας ότι η Θύρα 1 (πέταλο) δεν πρόκειται να ανοίξει όπως αποφάσισε ο Ατρόμητος. Για περίπου μισή ώρα υπήρξε διαπραγμάτευση ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις, οπαδούς και ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το αίτημα των οπαδών ήταν να βρεθούν ειρηνικά έξω από την θύρα 1 και να μείνουν εκεί καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα φωνάζοντας συνθήματα για την ομάδα τους!

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα Ατρόμητος - Παναθηναϊκός.

Τελικά από τον υπεύθυνο της αστυνομίας έγινε γνωστό ότι με εντολή Κοντονή απαγορεύτηκε η μετακίνηση τους και έτσι κανένα αίτημα δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό. Αφού οι διαπραγματεύσεις αποδείχθηκαν άκαρπες οι περίπου 600 «πράσινοι» αποχώρησαν με κατεύθυνση το μετρό του Αγίου Αντωνίου...

Best of internet