Τι θα γίνει με ΑΕΚ, Ατρόμητο, Αλαφούζο και Παναθηναϊκό...

Τι θα γίνει με ΑΕΚ, Ατρόμητο, Αλαφούζο και Παναθηναϊκό...

Τι θα γίνει με ΑΕΚ, Ατρόμητο, Αλαφούζο και Παναθηναϊκό...

Στο χέρι του αθλητικού εισαγγελέα είναι πλέον το αν θα ασκηθεί δίωξη σε ΠΑΕ Ατρόμητο και ΠΑΕ ΑΕΚ για τα επεισόδια στο Περιστέρι, ενώ για τον Γιάννη Αλαφούζο και την ΠΑΕ Παναθηναίκός θα επιληφθεί η επιτροπή δεοντολογίας.

Το... μπαλάκι αλλού ρίχνει η Superleague, όσον αφορά τα επεισόδια στο Περιστέρι μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Ατρόμητου, αλλά και την είσοδο του Γιάννη Αλαφούζου στα αποδυτήρια των διαιτητών στην αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη, καθότι δεν είναι στο χέρι της οι περαιτέρω κινήσεις, πέρα από τις κλήσεις σε απολογία.

Το μονομελές όργανο της Super League έχει αποστείλει έγγραφο στον υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων (ποδοσφαιρικό εισαγγελέα) για πιθανή συμπληρωματική πειθαρχική δίωξη (εκτεταμένα επεισόδια λόγω αρμοδιότητας ).  

Επίσης, αναφορικά με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει αποσταλεί έγγραφο στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ, ώστε να γίνει διερεύνηση της τυχόν πειθαρχικής ευθύνης των αξιωματούχων ή παραγόντων. Φυσικά, αυτό έχει να κάνει τόσο με τη δήλωση του Αλαφούζου όσο και με την ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

 

Best of internet