Απαγορευτικό και από Κοντονή στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Νίκος Ρόλλας
Απαγορευτικό και από Κοντονή στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

bet365

Με απόφασή του ο Σταύρος Κοντονής απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στην ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Στο κενό φαίνεται πως έπεσε το αίτημα του Παναθηναϊκού για σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, ενόψει της ρεβάνς του «τριφυλλιού» με τον Ατρόμητο. Και αυτό γιατί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, τάχθηκε υπέρ της ομάδας του Περιστερίου που αποφάσισε να κλείσει την θύρα των φιλοξενούμενων μέχρι το τέλος της σεζόν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος για να μπουν οι οπαδοί των «πράσινων», όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα ο Σταύρος Κοντονής ανακοίνωσε οτι απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων και πλέον το ερωτηματικό είναι τί θα αποφασίσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Θυμίζουμε οτι από την Τρίτη το μεσημέρι που έγινε γνωστή η κίνηση του Ατρόμητου στις τάξεις των οπαδών του «τριφυλλιού» το σύνθημα που επικρατεί είναι: «Όλοι Περιστέρι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας 2015-16, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ατρόμητος - ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/02/2016 και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», αναφέρει –μεταξύ άλλων- το σχετικό έγγραφο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα