ΠΑΟΚ: Η χορηγία της ΠΑΕ στην ΕΠΣ Κυκλάδων

ΠΑΟΚ: Η χορηγία της ΠΑΕ στην ΕΠΣ Κυκλάδων

Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ ξεκινούν συνεργασία με την ΕΠΣ Κυκλάδων. Το δώρο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ δεν έχει φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ...

ΠΑΟΚ: Η χορηγία της ΠΑΕ στην ΕΠΣ Κυκλάδων

Η είδηση, που «κυκλοφόρησε» από διάφορες ιστοσελίδες των Κυκλάδων, αναφορικά με την πρόθεση του ΠΑΟΚ να χαρίσει 600 μπουφάν στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, είναι κατά το ήμισυ σωστή και αγγίζει την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, αποφάσισε να βοηθήσει οικονομικά με την αγορά των συγκεκριμένων μπουφάν, τα οποία ούτε θα φέρουν πάνω το λογότυπο του ΠΑΟΚ, δηλαδή το δικέφαλο αετό, ούτε θα αναφέρουν τη λέξη «ΠΑΟΚ», ούτε θα προέρχονται από την αθλητική εταιρία που «ντύνει» την ομάδα. Θα είναι 600 μπουφάν με το λογότυπο της ΕΠΣ Κυκλάδων τα οποία με την σειρά της θα τα μοιράσει στις τοπικές ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ και το δίκτυο ακαδημιών ξεκίνησαν εδώ και μερικούς μήνες τις επαφές με τον πρόεδρο της Ενωσης, Ρένο Φρέρη, που πριν από ένα μήνα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον διευθυντή των ακαδημιών, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και τον Κώστα Λαγωνίδη.

Στόχος είναι η επέκταση του ασπρόμαυρου δικτύου και στις Κυκλάδες για την ανεύρεση ταλέντων, την επιμόρφωση των προπονητών της ΕΠΣΚ από το επιτελείο του ΠΑΟΚ, και ουδεμία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση δεν σχετίζεται από την πλευρά του «Δικεφάλου» με τις επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΟ. 

Best of internet