ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Μπαρμπόσα!

ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Μπαρμπόσα!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Μπαρμπόσα!

bet365

Σπουδαία νέα για τον Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Έλντερ Μπαρμπόσα έβγαλε την προπόνηση της Τετάρτης και δήλωσε παρών για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Με τον Έλντερ Μπαρμπόσα να προπονείται κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος άσος αποθεραπεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ και αφού κατάφερε να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης τέθηκε στην διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ.

Ετοιμος θα είναι ο Μπαρμπόσα, όπως όλα δείχνουν, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε απόδοση 3.25 προσφέρει η Expekt τη νίκη της Ενωσης.

Έτσι, μοναδικά προβλήματα για τον Ουρουγουανό τεχνικό αποτελούν οι Σοϊλέδης και Κορδέρο που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζονταν για βασικοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα