Δικαίωση Πανιωνίου για Κούρντι

Δικαίωση Πανιωνίου για Κούρντι

Ο Πανιώνιος δικαιώθηκε στην υπόθεση του Αμίρη Κούρντι και πλέον η ΑΛ Αχλί θα πρέπει να καταβάλει στους «κυανέρυθρους» τα λεφτά της μεταγραφής.

Δικαίωση Πανιωνίου για Κούρντι

Ο Αμίρης Κούρντι το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Αχλί η οποία όμως δεν έδωσε ποτέ στον Πανιώνιο τα λεφτά της μεταγραφής.

Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν προσφύγει στην FIFA ζητώντας την καταβολή των χρημάτων της μεταγραφής, αφού η Αλ Αχλί χρωστούσε σχεδόν ολόκληρο το ποσό.

Όπως έκανε γνωστό ο Πανιώνιος, η FIFA υποχρεώνει την Αλ Αχλί να καταβάλει τα χρήματα δίνοντας άλλη μια ανάσα στο σύλλογο.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, κοινοποίησε στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, την απόφαση με την οποία την δικαιώνει απόλυτα στην «υπόθεση Κούρντι» και υποχρεώνει την Αλ Αχλί να καταβάλει τα χρήματα για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Η εν λόγω εξέλιξη, αποτελεί μια ακόμα νίκη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, στην προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, αλλά και της επαναφοράς της στην θέση που της αρμόζει, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Best of internet