Δικαίωση Πανιωνίου για Κούρντι

Θοδωρής Βασίλης
Δικαίωση Πανιωνίου για Κούρντι

bet365

Ο Πανιώνιος δικαιώθηκε στην υπόθεση του Αμίρη Κούρντι και πλέον η ΑΛ Αχλί θα πρέπει να καταβάλει στους «κυανέρυθρους» τα λεφτά της μεταγραφής.

Ο Αμίρης Κούρντι το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Αχλί η οποία όμως δεν έδωσε ποτέ στον Πανιώνιο τα λεφτά της μεταγραφής.

Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν προσφύγει στην FIFA ζητώντας την καταβολή των χρημάτων της μεταγραφής, αφού η Αλ Αχλί χρωστούσε σχεδόν ολόκληρο το ποσό.

Όπως έκανε γνωστό ο Πανιώνιος, η FIFA υποχρεώνει την Αλ Αχλί να καταβάλει τα χρήματα δίνοντας άλλη μια ανάσα στο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, κοινοποίησε στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, την απόφαση με την οποία την δικαιώνει απόλυτα στην «υπόθεση Κούρντι» και υποχρεώνει την Αλ Αχλί να καταβάλει τα χρήματα για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Η εν λόγω εξέλιξη, αποτελεί μια ακόμα νίκη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, στην προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, αλλά και της επαναφοράς της στην θέση που της αρμόζει, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα