Δεν «ψήνεται» ο Φορτούνης για Λεβερκούζεν

Gazzetta team
Δεν «ψήνεται» ο Φορτούνης για Λεβερκούζεν

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Κώστας Φορτούνης δεν βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του και στο Λιμάνι βλέπουν στο πρόσωπό του τον μελλοντικό τους ηγέτη.

Ο Κώστας Φορτούνης, όπως είναι λογικό, έχει τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα από συλλόγους του εξωτερικού. Ενας απ' αυτούς φέρεται να είναι κι η Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο «Γαύρος», ο διεθνής άσος δεν... συγκινείται από τη συγκεκριμένη προοπτική μιας και δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από την Bundesliga.

Μάλιστα, τόνισε άνθρωπος του περιβάλλοντος του παίκτη στο εν λόγω Μέσο: «O Φορτούνης μπορεί ας πούμε να σκεφτεί μια πρόταση από τη Μπάγερν Μονάχου. Για οποιαδήποτε άλλη ομάδα όμως, δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γερμανία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα