Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ στο πλευρό των Άγγλων με... μπαλάκια! ( vid)

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ στο πλευρό των Άγγλων με... μπαλάκια! ( vid)

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ στο πλευρό των Άγγλων με... μπαλάκια! ( vid)

Οι αντιδράσεις των οπαδών κατά των διοικήσεων παίρνουν διαστάσεις και οι φίλοι της Ντόρτμουντ εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους προς τους Άγγλους, στην επιχείρηση των τελευταίων να διαμαρτυρηθούν για τις τιμές των εισιτηρίων.  

Το βράδυ της Τρίτης, στο γήπεδο της Στουτγκάρδης, πέρα από το μερικό μποϊκοτάζ από τους υποστηρικτές της Ντόρτμουντ, όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες πέταξαν μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα ποσά που κλήθηκαν να καταβάλουν ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους (το φθηνότερο εισιτήριο στα 38,5 ευρώ).

Μιλώντας στο «BBC World Service», οι φίλοι των Βεστφαλών υποστήριξαν πως αισθάνονται την υποχρέωση ν' αντισταθούν και ν' αντιταχθούν στις αποφάσεις των διοικήσεων, στηρίζοντας και τους Άγγλους οπαδούς που ετοιμάζουν τις κινητοποιήσεις τους.

«Θέλουμε να ξέρουν ότι είναι ευχάριστο να τους βλέπουμε να ορθώνουν το ανάστημά τους. Έχουν τη στήριξή μας, το προβάλλουμε στα social media, τους υποστηρίζουμε! Μακάρι να εμπνευστούν όλοι οι Άγγλοι οπαδοί, όλων των ομάδων, γιατί το αγγλικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή αυτοκαταστρέφεται» ήταν τα λόγια οπαδού της ομάδας του Τόμας Τούχελ. 

Borussia Dortmund Fans Throw Tennis Balls Onto Pitch To Protest Ticket Prices

Best of internet