Κούγιας: «Πρόλαβε την ΑΕΛ, αλλά όχι ΑΕΚ - Ατρόμητο...»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Κούγιας: «Πρόλαβε την ΑΕΛ, αλλά όχι ΑΕΚ - Ατρόμητο...»

bet365

Η ταχύτητα διατύπωσης του κατηγορητηρίου «εξέπληξε» την ΑΕΛ, που σύγκρινε την περίπτωση του ματς στην Λαμία, με το Ατρόμητος - ΑΕΚ και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε αυτό.

Την... έκπληξη που της προκάλεσε η γρήγορη αντίδραση και η άμεση επέμβαση της αθλητικής δικαιοσύνης για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Λαμία, εξέφρασε μέσα από ανακοίνωσή της η ΑΕΛ, που σύγκρινε την κατάσταση με την περίπτωση των επεισοδίων στο Ατρόμητος - ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ταχύτατη διαδικασία η Αθλητική Δικαστής κα Μαρίνα Μπόζνου διετύπωσε κατηγορητήριο κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ με τις εξής κατηγορίες: Α. Ρίψη φωτοβολίδας καμπύλης τροχιάς και Β. Επεισόδιο και αποβολή των εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ κ.κ. Κυπαρίσση και Μυροφορίδη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκπλήσσεται για την ταχύτητα με την οποία επενέβη η αθλητική δικαιοσύνη σε βάρος την ΠΑΕ ΑΕΛ και διετυπώθει αυτό το κατηγορητήριο, αφού στην αντίστοιχη περίπτωση των εκτεταμένων επεισοδίων στον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ όχι μόνο δεν έχει προσδιοριστεί δικάσιμος, αλλά δεν εχει διατυπωθεί καν κατηγορητήριο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα επικοινωνήσει αύριο με τον κ. Καλογιάννη και ελπίζει οι απαντήσεις που θα πάρει να διασκεδάσουν τις υποψίες, ότι πίσω από αυτή την ταχύτατη αντίδραση της αθλητικής δικαιοσύνης δεν κρύβονται σκοπιμότητες άλλων ανταγωνιστριών ΠΑΕ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Σημειωτέον ότι στην περίπτωση της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν είχαμε ούτε ανθρώπινα θύματα, ούτε καν κίνδυνο για ανθρώπινα θύματα».

«Όλοι στη συνέντευξη Τύπου του Κούγια»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο της να δώσει το παρών στην συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (10/2): «Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας στην αυριανή συνέντευξη τύπου κάλεσε για να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της οικογένειας της ΑΕΛ και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης, ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ. Τσαγκάλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων της ΑΕΛ κ. Παραφέστας και τα προεδρεία των αναγνωρισμένων συνδέσμων της ΑΕΛ Monsters, Αλκαζάρ και Αμαζόνες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα