Στραματσόνι:«Να σκέφτεστε το παιχνίδι, όχι τον διαιτητή»

Στραματσόνι:«Να σκέφτεστε το παιχνίδι, όχι τον διαιτητή»

Gazzetta team
Στραματσόνι:«Να σκέφτεστε το παιχνίδι, όχι τον διαιτητή»

bet365

Ειδικές οδηγίες σχετικά με τις αντιδράσεις απέναντι στις αποφάσεις των διαιτητών, μοίρασε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι, ενόψει της αναμέτρησης στο Περιστέρι.

Συμβουλές για πιο συγκρατημένες αντιδράσεις απέναντι στις αποφάσεις των διαιτητών, έδωσε κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (9/2) ο Αντρέα Στραματσόνι στους παίκτες του, ενόψει της αναμέτρησης στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, τονίζοντας πως το μυαλό τους θα πρέπει να παραμείνει μόνο στο παιχνίδι.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό.

«Εσείς να σκέφτεστε μόνο το παιχνίδι. Όχι τον διαιτητή και τα σφυρίγματά του. Δεν σφυρίζει, δεν σταματάτε για να διαμαρτυρηθείτε, συνεχίζετε να παίζετε. Σφυρίζει, παίρνετε θέσεις για να συνεχίσετε. Δεν θέλω να ασχολείστε μαζί του», τόνισε στους «πράσινους» ο Ιταλός σύμφωνα με τη «LiveSport».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα