Κοντονής: «Γνωρίζετε αυτούς που προκαλούν επεισόδια, τελειώστε τους»

Κοντονής: «Γνωρίζετε αυτούς που προκαλούν επεισόδια, τελειώστε τους»

Να περιοριστεί η δράση των οπαδών που δημιουργούν επεισόδια ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής στη συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τονίζοντας παράλληλα πως αναμένει συλλήψεις από την Αστυνομία.

Κοντονής: «Γνωρίζετε αυτούς που προκαλούν επεισόδια, τελειώστε τους»

Την περιθωριοποίηση των οπαδών που προκαλούν επεισόδια ζήτησε κατά τη διάρκεια τη σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, σύμφωνα με τη «Live Sport».

«Όλοι σας γνωρίζετε αυτούς που προκαλούν τα επεισόδια με τα μικρά τους ονόματα, οπότε μπορείτε να τους βρείτε και να τελειώσετε το θέμα της βίας. Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί πολύς κόσμος στις εξέδρες και δεν πρέπει να τινάξουν στον αέρα το παιχνίδι οι 100-200 που θα θέσουν σε κίνδυνο με τις ενέργειες τους τη ζωή των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων που θα βρίσκονται στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό.

Απευθυνόμενος στους αξιωματούχους της Αστυνομίας ενόψει του ντέρμπι, πρόσθεσε: «Οι ομάδες δεν μπορούν μόνες τους να είναι αποτελεσματικές όταν κάτι δεν πάει καλά. Όταν δημιουργούνται επεισόδια πρέπει να γίνονται και συλλήψεις».

 

Best of internet