Χατζηνικολάου: Ο άνθρωπος που ανέβασε τον Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Χατζηνικολάου: Ο άνθρωπος που ανέβασε τον Πλατανιά

bet365

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου καλείται να... πληγώσει την ομάδα που ανέβασε στη Σούπερ Λίγκα, τον Πλατανιά, καθώς ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τους Χανιώτες το Σάββατο (13/2).

Απέναντι σε μία μεγάλη πρόκληση της καριέρας του είναι ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Πλατανιά το Σάββατο (13/2) και οι Χανιώτες μόνο άγνωστοι δεν είναι για τον νυν τεχνικό των ακριτών.

Συγκεκριμένα, υπό την καθοδήγησή του οι Κρητικοί πανηγύρισαν την πρώτη άνοδο της ιστορίας τους στη Σούπερ Λίγκα τη σεζόν 2011-2012 για να είναι από την επόμενη παρόντες κάθε χρόνο στα μεγάλα σαλόνια. Έτσι, λοιπόν, καλείται αυτή τη φορά να... πληγώσει την ομάδα, με την οποία πανηγύρισε ωραίες στιγμές και έγραψε ιστορία ως προπονητής.

Νίκη πάση θυσία θέλει ο Πανθρακικός για να ελπίζει σε σωτηρία στην Super League. Σε απόδοση 2.75 στην Expekt η νίκη των «πρασίνων».

Οι Θρακιώτες παίζουν το... τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή τους στην κατηγορία και θέλουν αποκλειστικά και μόνο νίκη για να μείνουν όσο το δυνατόν πιο... ζωντανοί στη μάχη για τη σωτηρία.

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Χατζηνικολάου... έπαιξε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Πλατανιά, όμως δεν επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν χωριστούς δρόμους και να βρεθεί τώρα στον πάγκο του Πανθρακικού, όπου αντικατέστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι με τον Χατζηνικολάου στην τεχνική ηγεσία μέτρησε 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες για να κερδίσει την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του. Στους «ερυθρόλευκους» της Κρήτης έμεινε μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2012, με το... ταμείο μέχρι τότε στη Σούπερ Λίγκα να είναι 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Ο διασυρμός με 4-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ήταν ο λόγος που οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και μετά από 3 χρόνια και 2,5 μήνες οι δρόμοι τους συναντιώνται ξανά, αλλά όντας σε διαφορετικά... στρατόπεδα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα