Τρεις απουσίες για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Τρεις απουσίες για Πανθρακικό

bet365

Με τρεις απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το ματς με τον Πλατανιά, με τους Τζάνη, Πεταυράκη, Μουδούρογλου να είναι εκτός.

Μετά τον πολύτιμο βαθμό στη Λιβαδειά, άπαντες στον Πανθρακικό έστρεψαν την προσοχή τους στο ματς με τον Πλατανιά. Βέβαια, το έργο των ακριτών στη μάχη για την παραμονή έγινε ακόμα πιο δύσκολο, καθώς Ατρόμητος και Βέροια συνέχισαν με νίκες και η διαφορά της ζώνης του υποβιβασμού από τη σωτηρία αυξήθηκε στους οχτώ βαθμούς.

Ωστόσο, οι Θρακιώτες δεν τα παρατάνε και τονίζουν ότι θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους, κάτι που είπε και ο Στέλιος Ηλιάδης στο gazzetta.gr. «Θα παλεύουμε μέχρι τέλους σε όλα τα παιχνίδια για την ομάδα και τους εαυτούς μας», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Έτσι, λοιπόν, η προετοιμασία συνεχίστηκε με μία προπόνηση την Τρίτη (9/2), η οποία περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αμυντική και επιθετική τακτική και προβολή βίντεο. Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι Τζάνης, Πεταυράκης, Μουδούρογλου, με τον πρώτο να συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασήις του και τους δύο τελευταίους να εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από γρίπη.

Τέλος, η προετοιμασία των Θρακιωτών θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο αθλητικό κέντρο το πρωί της Τετάρτης (10/2), ενώ η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου (13/2) είναι διαθέσιμα από σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός

Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2016, με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων, για τη 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16.

Από σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 οι φίλαθλοί μας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανθρακικός (οδός Ηροδότου 28 - Κτίριο Β') τα εισιτήρια για τον αγώνα, που θα διεξαχθεί Σάββατο (13/02) στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με την ομάδα μας να υποδέχεται τον Πλατανιά Χανίων σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και να θέλει να κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης με το 12ο παίχτη στο πλευρό της!

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση θα γίνεται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.viva.gr μέσα από το σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panthrakikos-agones-2015-16/.

Επίσης, το Σάββατο το εκδοτήριο στη Θύρα 1 του ΔΑΚ Κομοτηνής πρόκειται να είναι ανοικτό για το κοινό από τις 11:00 το πρωί, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι φίλαθλοί μας θα θελήσουν να προμηθευτούν το εισιτήριό του την ημέρα του αγώνα.

Επισημαίνεται πως με βάση όσα προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος:

-Το εισιτήριο είναι ηλεκτρονικό και ονομαστικό και δε μεταβιβάζεται.

-Για την έκδοση του εισιτηρίου απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του αγοραστή, με την προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, και η αναφορά του ονόματος του αγοραστή στο εισιτήριο καθώς και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

-Για την έκδοση του εισιτηρίου απαιτείται, επίσης, η προσκόμιση της Κάρτας Φιλάθλου.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοί μας να προσέλθουν έγκαιρα στις θύρες, έχοντας μαζί τους όλα τα παραπά;νω, και να έχουν την προσήκουσα υπομονή, καθώς θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την έκδοση του ονομαστικού ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΑ 1: τιμή 10 ευρώ και δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 14 ετών.
ΘΥΡΑ 2: τιμή 7 ευρώ και δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 17 ετών.
ΘΥΡΑ VIP: τιμή 30 ευρώ και 5 ευρώ για παιδιά έως 14 ετών.

Ώρες λειτουργίας γραφείων:

Δευτέρα: 9.00 - 15.00
Τρίτη: 9.00 - 15.00 & 18.00 - 20.30
Τετάρτη: 9.00 - 15.00
Πέμπτη: 9.00 - 15.00 & 18.00 - 20.30
Παρασκευή: 9.00 - 15.00 & 18.00 - 20.30
Σάββατο: 9.00 - 14.00

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα