Ατρόμητος: «Ο κ. Αλαφούζος δέχθηκε τις αιτιάσεις του προέδρου μας»

Ατρόμητος: «Ο κ. Αλαφούζος δέχθηκε τις αιτιάσεις του προέδρου μας»

Ο Ατρόμητος απάντησε στην επιστολή του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως ο Γιάννης Αλαφούζος δέχθηκε όσα του είπε ο Γιώργος Σπανός και αναγνώρισε τις αντικειμενικές δυσκολίες που δεν επιτρέπουν την φιλοξενία των φίλων του «τριφυλλιού» στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ατρόμητος: «Ο κ. Αλαφούζος δέχθηκε τις αιτιάσεις του προέδρου μας»

Η ΠΑΕ Ατρόμητος, επιβεβαίωσε πως ο Γιώργος Σπανός ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως ανέφερε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επιστολή της νωρίτερα. Ωστόσο, κάνει γνωστό πως ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» δέχτηκε τα όσα του εξήγησε ο πρόεδρος του Ατρόμητου για τους λόγους που δεν μπορούν να φιλοξενηθούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στη Θύρα 1...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιβεβαιώνουμε πράγματι ότι σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γιάννη Αλαφούζο.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας, εξέθεσε τους πραγματικούς λόγους που η Θύρα 1 του γηπέδου Περιστερίου δεν μπορεί να φιλοξενήσει για λόγους ασφαλείας φιλάθλους του Παναθηναϊκού λόγω των φθορών που έχει υποστεί από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ.

Μάλιστα ο κ. Γιάννης Αλαφούζος δέχθηκε τις αιτιάσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που δεν επιτρέπουν τη φιλοξενία και την ασφάλεια των φιλάθλων της ομάδας του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη Θύρα.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί επικοινωνία μεταξύ των Υπευθύνων Ασφαλείας των δύο ομάδων και η δική μας πλευρά διεμήνυσε ότι δεχόμαστε να γίνει αυτοψία στη Θύρα 1 για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και ο κίνδυνος που υπήρχε για την σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Επίσης, με επίσημο έγγραφο της ΔΕΑΒ που είναι γνωστό και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας να λαμβάνουμε τις αποφάσεις που εμείς θεωρούμε σωστές για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Το δε αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός «εισιτήρια ή αναβολή» δεν προβλέπεται πουθενά από τους κανονισμούς.

Ως εκ τούτου η συγκεκριμένη ανακοίνωση εξυπηρετεί επικοινωνιακούς λόγους και δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις.

Εμείς σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε την άριστη φιλοξενία της αποστολής και των αξιωματούχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως κάνουμε πάντα στο Περιστέρι.

Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να υπάρχει υπευθυνότητα και σύνεση ώστε στις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως κοινωνία να μην εξωθούμε τον κόσμο σε έκνομες ενέργειες μέσω ανακοινώσεων».

Best of internet