Σύσκεψη την Τετάρτη με Κοντονή για την βία στα γήπεδα

Δημήτρης Τομαράς
Σύσκεψη την Τετάρτη με Κοντονή για την βία στα γήπεδα

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη σύσκεψη για τα θέματα της αθλητικής βίας. Παρών και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Αύριο, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 9:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταξύ του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και του Διευθυντή της Γ.Α.Δ.Α. και του διευθυντή της διεύθυνσης κατά της αθλητικής βίας. Αντικείμενο της σύσκεψης είναι ο αποτελεσματικότερος σχεδιασμός της συνολικής στρατηγικής απέναντι στο φαινόμενο της βίας στους αγωνιστικούς χώρους.
Αναμφίβολα είναι μία σύσκεψη που θα καθορίσει τον τρόπο δράσης της Πολιτείας σε τέτοια κρούσματα από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα